ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

2014

Φορείς της Kοινωνίας των Πολιτών συμπράττουν για την Καλλιέργεια του Εθελοντισμού στα Σχολεία | Δεκέμβριος 2014

Με αφορμή τον εορτασμό της σημερινής, Διεθνούς Ημέρας Εθελοντισμού για την Οικονομική και Κοινωνική Ανάπτυξη το Ίδρυμα Λαμπράκη ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον Δεσμό για την καλλιέργεια των αρχών και αξιών του Εθελοντισμού σε παιδιά και νέους

Στρατηγική συνεργασία Ιδρύματος Λαμπράκη με το TEDxAcademy για οργάνωση TEDxAcademy Youth | Δεκέμβριος 2014

TEDxAcademy Youth στις 5 Μαΐου 2015

Οι μαθητές σας, ομιλητές στο πρώτο TEDxAcademy Youth

Κάποιες από τις πιο εμπνευσμένες και πρωτότυπες, και σίγουρα από τις πιο δημοφιλείς ομιλίες που έγιναν ποτέ, παρουσιάστηκαν στις εκδηλώσεις του TED, μια πλατφόρμας διάδοσης ιδεών, που παρακολουθούν εκατομμύρια ανθρώπων σε όλον τον κόσμο. Το Ίδρυμα Λαμπράκη και η εκπαιδευτική πύλη e-paideia συνάπτουν στρατηγική συνεργασία με το TEDxAcademy για τη διοργάνωση του πρώτου ελληνικού TEDxAcademy Youth. Πιστεύουμε στη φωνή των παιδιών και των νέων και γι' αυτό τους καλούμε να μας παρουσιάσουν σε μια σύντομη ομιλία TED τις ιδέες, τα όνειρα και τα επιτεύγματά τους.        

 

Διαβάστε τη συνημμένη επιστολή ανακοίνωσης του TEDxAcademy Youth, που θα γίνει στις 5 Μαΐου 2015 στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138, Αθήνα) και τις συνοδευτικές οδηγίες δημιουργίας μιας παρουσίασης. 

 

Eμφάνιση προηγούμενων ετών more